Roller és más elektromos jármű is feltölthető az adatbázisba

-: 2023. nov. 29.

A Bikesafe kerékpár-regisztrációs rendszer fejlesztéseknek köszönhetően, már nem csak kerékpárokat, hanem rollereket és más rendszámmal nem rendelkező kétkerekű járműveket, mikromobilitási eszközöket is fogad az adatbázis, így a rollerek és elektromos rollerek mellett az elektromos motorok, mopedek, triciklik is feltölthetők a rendszerbe.

Törzskönyvvel igazoljuk, hogy a Tiéd a roller vagy az elektromos motor!

Rollered és személyes adataid rögzítésével igazolni tudjuk, hogy a regisztrációkor a jármű a Te birtokodban volt, a regisztrációhoz feltöltött dokumentumokkal (számla, blokk, adásvételi szerződés) pedig a tulajdonjogot is alá tudod támasztani. A regisztrációd alapján elkészítjük a rollered névre szóló, fényképes törzskönyvét és postán megküldjük részedre.

Mentsd a fontos adatokat!

Nyilvántartásunkat úgy alakítottuk ki, hogy a regisztráció során minden olyan adatot, fotót, információt rögzíts, ami később a felderítés vagy az azonosítás során fontos lehet. Adataid mentése során végigvezetünk ezeken a lépéseken és segítséget nyújtunk ahhoz is, hogy azonos márkán és típuson belül is elkülöníthető legyen a járműved!

A fényképes, névre szóló törzskönyv egyszeri díja csak 4000 Ft!

A végleges regisztráció és adatok nyilvántartásának feltétele a törzskönyv megrendelése. A törzskönyves regisztráció díja járművenként 4000 Ft, mely tartalmazza a végleges nyilvántartást, a fényképes törzskönyvet és a biztonsági vázmatricát, valamint ezek postázását. A regisztrációs díj garantálja a szolgáltatás önfenntartó biztonságát, valamint a nyilvántartás reklámmentességét. 

Lopott kerékpár és roller adatbázis

Regisztrált járműved ellopása esetén oldalunkon azonnal lopott státuszúvá teheted a bringádat vagy rolleredet, melynek következtében a jármű adatai és fényképei részlegesen nyilvánossá válnak, a rendőrök pedig rendelkezni fognak a Te és a járműved adataival, fényképével, így a körözés elrendelése sokkal szakszerűbb és pontosabb lehet. Ha pedig a jármű megkerül a regisztrált adatok alapján könnyen azonosítható és visszaszolgáltatható Neked.

Ingyenesen átruházható regisztráció

Ha eladod a járműved, a regisztrációt online átruházhatod az új tulajdonosnak. Ehhez a vevőnek csak annyit kell tennie, hogy regisztrálja magát az oldalon, a felhasználói neve alapján egy gombnyomással átruházhatod neki a regisztrációt! A vevő ezt követően megrendelheti a saját névre szóló törzskönyvét a járműhöz.

Alapítványunk a járműbiztonságért:

A Bikesafe program üzemeltetője a BikeSafe Nonprofit Kft. együttműködve a Székesfehérvár és Környéke Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Alapítvánnyal, mely 1992 óta szolgálja több sikeres programmal a vagyonvédelmet. Regisztrációs programunkat a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal és a Rendőrséggel együttműködve végezzük 2014 óta.

Váltsd ki a bringád vagy rollered törzskönyvét most! 

  Regisztrációhoz kattints ide »   

Megosztás :