Gyakran ismételt kérdések

A Megrendelés menüpont Ajándék biztosítás almenüjében található oldalon olvasható folyamat 3. pontjában találod! A BikeSafe azonosítóhoz regisztrálnod kell egy járművet!
4.900 Ft ingyenes postázással, ajándék matricával és plasztik törzskönyvvel.
Belépés után a webshop menüpontban lehet megvásárolni a regisztrációt!
A rendőrség által az adatbázisba felvitt járművek teljes értékűen regisztráltak, azonban azokat megtekinteni, szerkeszteni, módosítani csak a rendőrség tudja.

Ha a járműved adatait szerkesztenéd, eladnád a bringád és a regisztrációt át kívánod ruházni, vagy szeretnél a járműre a fényképes törzskönyvet kiváltani, akkor kérünk regisztráld újra járműved oldalunkon!
Válaszd ki a „jármű márka” legördülő lista alján levő: "nincs a listában" pontot, és a megjelenő szövegbeviteli mezőbe írja be járműved márkáját!
A díj fizetés után még be kell regisztrálni a járműved a "Járműveim" menüpontban a bordó "Regisztrálás" gomb segítségével!
A matricákat postai levélként küldjük, melynek várható megérkezése a vásárlástól számított 10-15 munkanap!
Kérd meg az új tulajt, hogy regisztráljon a BikeSafe-re, és adja meg neked a felhasználói nevét! A "Járműveim" menüpontban az eladott bringa melletti „Átruház” gombra kattintva tudod átruházni a járművet!
Sajnos nem tudjuk. Figyeld a helyi hírmondó lapokat!
A „Profil szerkesztés” oldal alján kattints a „Törlöm a fiókomat” gombra!
A BikeSafe regisztráció birtoklást bizonyít, nem tulajdonlást, ezért minden papír nélkül is lehetséges a regisztráció!
A Rendőrség nem szívesen fogad el céges e-mail címeket, mert az a tapasztalatuk, hogy a gyakori munkahely váltáskor ezek megszűnnek, és így nem tudják visszaszolgáltatni a megtalált járművet. Kérünk használj ingyenes fiókot (gmail.com, freemail.hu, stb.)