Gyakran ismételt kérdések

A Megrendelés menüpont Ajándék biztosítás almenüjében található oldalon olvasható folyamat 3. pontjában találod! A BikeSafe azonosítóhoz regisztrálnod kell egy kerékpárt!
2000 Ft ingyenes postázással, ajándék matricával és plasztik törzskönyvvel.
Belépés után a webshop menüpontban lehet megvásárolni a regisztrációt!
Az ingyenes Rendőrségi regisztráció keretében rögzített kerékpárok adataihoz csak a Rendőrségnek van hozzáférése. Szerkeszteni, átruházni, lopottá állítani nem lehetséges. Ajándék biztosítás, lopott kerékpár figyelés nem jár hozzá! Ha szeretnéd az online regisztráció által biztosított funkciókat használni, kérjük regisztráld újra a kerékpárod!
Válaszd ki a „kerékpár márka” legördülő lista alján levő: "nincs a listában" pontot, és a megjelenő szövegbeviteli mezőbe írja be kerékpárod márkáját!
A díj fizetés után még be kell regisztrálni a biciklid a "Kerékpárjaim" menüpontban a bordó "Regisztrálás" gomb segítségével!
A matricákat postai levélként küldjük, melynek várható megérkezése a vásárlástól számított 7-10 munkanap!
Kérd meg az új tulajt, hogy regisztráljon a BikeSafe-re, és adja meg neked a felhasználói nevét! A "Kerékpárjaim" menüpontban az eladott bringa melletti „Átruház” gombra kattintva tudod átruházni a biciklit!
Sajnos nem tudjuk. Figyeld a helyi hírmondó lapokat!
A „Profil szerkesztés” oldal alján kattints a „Törlöm a fiókomat” gombra!
A BikeSafe regisztráció birtoklást bizonyít, nem tulajdonlást, ezért minden papír nélkül is lehetséges a regisztráció!
A Rendőrség nem szívesen fogad el céges e-mail címeket, mert az a tapasztalatuk, hogy a gyakori munkahely váltáskor ezek megszűnnek, és így nem tudják visszaszolgáltatni a megtalált kerékpárt. Kérünk használj ingyenes fiókot (gmail.com, freemail.hu, stb.)