Elektromos kerékpár pályázat: regisztrációs információk

-: több, mint egy éve frissült

Az Elektromobilitási Program keretében november 23-tól elérhető az elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlását támogató, 1 milliárd forint keretösszegű pályázat. A pályázati kiírás  feltételként szabja, hogy a támogatott kerékpároknak Bikesafe kerékpár regisztrációval kell rendelkeznie. 

A pályázat a kereskedők kötelezettségévé teszi a támogatott kerékpár regisztrációját és annak igazolását. Ennek a feltételnek a problémamentes biztosítására alakítottuk ki kereskedői regisztrációs programunkat. 

A regisztrációt a kereskedő tudja elindítani weboldalunkon, ahol kereskedői fiókja felületén rögzíti a vevő és a kerékpár adatait. A kerékpárt így közvetlenül a vevő nevére tudja regisztrálni és a regisztrációról e-mailben azonnal megkapja a regisztrációs igazolást.

A regisztráció befejezése és a törzskönyv megrendelése ezután a vevő feladata, mely szükséges ahhoz, hogy a törzskönyvet közvetlenül neki postázzuk. A vevő így diszkréten adhatja meg további adatait, melyek a rendőrségnek és a törzskönyv szállításhoz elengedhetetlenek.

A regisztráció díját a vevő közvetlenül a boltnak fizeti, a bolti a regisztrációt követően e-mail értesítst kap a rögzített adatokkal, valamint egy kuponkódot, melyet felhasználva a törzskönyvet megrendeli, így az oldalon már nem kell fizetnie. 

Ha Ön sikeresen pályázott, nincs más dolga mint a kereskedőtől kérnie a regisztrációt, majd a törzskönyvet megrendelni, melyet a regisztrációtól számított 15 napon belül postázunk.

Ha a Ön kereskedő és szeretne boltjával csatlakozni a programhoz, nincs más teendője, mint regisztrálni a boltját kereskedőként a rendszerbe. Az online felületen vásárolhat kereskedelmi regisztrációt és már regisztrálhatja is az első kerékpárt!