Mentsd a bringádat a Bikesafe rendszerébe!

-: több, mint egy éve frissült

Járhatsz rosszabbul annál, mintha ellopják a bringádat? 
IGEN: Ha esélyt sem adtál magadnak arra, hogy visszakaphasd!

Magyarországon több ezer kerékpárt lopnak el évente, nagy részük azonosítatlan így sosem kerül meg vagy ha megkerül, nyilvántartás híján nem tudják ki a gazdája, így nincs kinek visszaadni őket. Fontos, hogy Te ne járj így, ezért mentsd a bringádat!

Regisztráld kerékpárodat a Bikesafe biztonságos adatbázisába, amelyet a Rendőrség is használ!

A Bikesafe regisztrációs programot a Rendőrség igényeinek megfelelően fejlesztettük és alakítottuk ki 2014-ben és országos hozzáférést biztosítunk minden rendőri egység számára. Az adatbázis banki biztonsági szintű védelemmel tárolja adataidat.

Törzskönyvvel igazoljuk, hogy a Tiéd a kerékpár!

Kerékpárod és személyes adataid rögzítésével igazolni tudjuk, hogy a regisztrációkor a kerékpár a Te birtokodban volt, a regisztrációhoz feltöltött dokumentumokkal (számla, blokk, adásvételi szerződés) pedig a tulajdonjogot is alá tudod támasztani. A regisztrációd alapján elkészítjük a kerékpárod fényképes törzskönyvét és postán megküldjük.

Mentsd a fontos adatokat!

Nyilvántartásunkat úgy alakítottuk ki, hogy a regisztráció során minden olyan adatot, fotót, információt rögzíts, ami később felderítés vagy azonosítás során fontos lehet. Adataid mentése során végigvezetünk ezeken a lépéseken és segítséget nyújtunk ahhoz is, hogy azonos márkán és típuson belül is elkülöníthető legyen a bringád!

Lopott kerékpár adatbázis

Regisztrált kerékpárod ellopása esetén oldalunkon azonnal lopott státuszúvá teheted a bringádat, melynek következtében a kerékpár adatai és fényképe nyilvánossá válik, a rendőrök pedig rendelkezni fognak a Te és a kerékpárod adataival, fényképével, így a körözés elrendelése sokkal szakszerűbb és pontosabb lehet. Ha pedig a kerékpár megkerül a regisztrált adatok alapján könnyen azonosítható és visszaszolgáltatható Neked.

Ingyenesen átruházható törzskönyv!

Ha eladod a bringád, adhatod hozzá a törzskönyvet, a regisztrációt pedig online átruházhatod a vevőnek. Ehhez a vevőnek csak annyit kell tennie, hogy regisztrálja magát az oldalon, a felhasználói neve alapján egy gombnyomással átruházhatod neki a regisztrációt!

Alapítványunk a kerékpárbiztonságért:

A Bikesafe program üzemeltetője a BikeSafe Nonprofit Kft. együttműködve a Székesfehérvár és Környéke Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Alapítvánnyal, mely 1992 óta szolgálja több sikeres programmal a vagyonvédelmet. Regisztrációs programunkat a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal és a Rendőrséggel együttműködve végezzük 2014 óta.

A törzskönyv egyszeri díja csak 4000 Ft!

A törzskönyves regisztráció díja kerékpáronként 4000 Ft, mely tartalmazza a végleges regisztrációt és adatok nyilvántartását, a fényképes törzskönyvet és a biztonsági váz matricát, valamint ezek postázását. A regisztrációs díj garantálja a szolgáltatás önfenntartó biztonságát, a regisztráló személyek banki azonosítását az online fizetés során, valamint a nyilvántartás reklámmentességét.

Váltsd ki a bringád törzskönyvét most! 

Regisztrációhoz kattints ide »