Mentsd a bringádat a Bikesafe rendszerébe!

-: több, mint egy éve frissült

Magyarországon több ezer kerékpárt és rollert lopnak el évente, nagy részük azonosítatlan így sosem kerül meg vagy ha megkerül, nyilvántartás híján nem tudják ki a gazdája, így nincs kinek visszaadni azokat. Fontos, hogy Te ne járj így, ezért mentsd a bringádat!

Regisztráld kerékpárodat vagy rolleredet a Bikesafe biztonságos adatbázisába, amelyet a Rendőrség is használ!

A Bikesafe regisztrációs programot a Rendőrség igényeinek megfelelően fejlesztettük és alakítottuk ki 2014-ben és országos hozzáférést biztosítunk minden rendőri egység számára. Az adatbázis banki biztonsági szintű védelemmel tárolja adataidat.

Törzskönyvvel igazoljuk, hogy a Tiéd a jármű!

Kerékpárod, rollered és személyes adataid rögzítésével igazolni tudjuk, hogy a regisztrációkor a kerékpár a Te birtokodban volt, a regisztrációhoz feltöltött dokumentumokkal (számla, blokk, adásvételi szerződés) pedig a tulajdonjogot is alá tudod támasztani. A regisztrációd alapján elkészítjük a kerékpárod névre szóló, fényképes törzskönyvét és postán megküldjük részedre.

Mentsd a fontos adatokat!

Nyilvántartásunkat úgy alakítottuk ki, hogy a regisztráció során minden olyan adatot, fotót, információt rögzíts, ami később a felderítés vagy az azonosítás során fontos lehet. Adataid mentése során végigvezetünk ezeken a lépéseken és segítséget nyújtunk ahhoz is, hogy azonos márkán és típuson belül is elkülöníthető legyen a járműved!

A fényképes, névre szóló törzskönyv egyszeri díja csak 4.900 Ft!

A végleges regisztráció és adatok nyilvántartásának feltétele a törzskönyv megrendelése. A törzskönyves regisztráció díja járművenként 4.900 Ft, mely tartalmazza a végleges nyilvántartást, a fényképes törzskönyvet és a biztonsági vázmatricát, valamint ezek postázását. A regisztrációs díj garantálja a szolgáltatás önfenntartó biztonságát és reklámmentességét. 
Az 50.000 Ft alatti értékű járművek nyilvántartásának nem feltétele a törzskönyv rendelés, ha a járművet a rendőrség regisztrálja.
 

Lopott kerékpár és roller adatbázis

Regisztrált járműved ellopása esetén oldalunkon azonnal lopott státuszúvá teheted a bringádat vagy rolleredet, melynek következtében a jármű adatai és fényképe részlegesen nyilvánossá válnak, a rendőrök pedig rendelkezni fognak a Te és a járműved adataival, fényképével, így a körözés elrendelése sokkal szakszerűbb és pontosabb lehet. Ha pedig a jármű megkerül, a regisztrált adatok alapján könnyen azonosítható és visszaszolgáltatható lesz Neked. Lopott kerékpárok ingyenesen feltölthetők az adatbázisba, ám azokhoz törzskönyv már nem rendelhető. 

Ingyenesen átruházható regisztráció

Ha eladod a járműved, a regisztrációt online átruházhatod az új tulajdonosnak. Ehhez a vevőnek csak annyit kell tennie, hogy regisztrálja magát az oldalon, a felhasználói neve alapján egy gombnyomással átruházhatod neki a regisztrációt! A vevő ezt követően megrendelheti a saját névre szóló törzskönyvét a járműhöz.

Nonprofit program a járműbiztonságért:

A Bikesafe program üzemeltetője a BikeSafe Nonprofit Kft. együttműködve a Székesfehérvár és Környéke Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Alapítvánnyal, mely 1992 óta szolgálja több sikeres programmal a vagyonvédelmet. Regisztrációs programunkat a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanáccsal és a Rendőrséggel együttműködve végezzük 2014 óta.

Váltsd ki a bringád vagy rollered törzskönyvét most! 

Regisztrációhoz kattints ide »