Mentsd a bringádat a Bikesafe rendszerébe!

-: 2013. febr. 18.

Járhatsz rosszabbul annál, mintha ellopják a bringádat?

IGEN: Ha esélyt sem adtál magadnak arra, hogy visszakaphasd!

Magyarországon több mint 10.000 kerékpárt lopnak el évente, nagy részük azonosítatlan így sosem kerül meg. Néhány lopott kerékpár minden évben megkerül, de nyilvántartás híján nem tudják ki a gazdája, így nincs kinek visszaadni őket.

Fontos, hogy Te ne járj így ezért:

Mentsd a bringádat! 

Regisztráld kerékpárodat biztonságos adatbázisunkba, amelyhez a rendőrség is azonnal hozzáfér! 

Az adatbázisunkat Alapítványunk működteti, a Rendőrség igényeinek megfelelően fejlesztettük és alakítottuk ki, országos hozzáférést biztosítunk minden rendőri egység számára. Az adatbázis banki biztonsági szintű védelemmel tárolja adataidat, 1992 óta működő közbiztonsági Alapítványunk pedig garantálja, hogy adataidat semmilyen reklámcélra nem adjuk ki és nem használjuk fel. A regisztráció egyszeri díja bruttó  900.- forint, melyet fizethesz átutalással, bankkártyával vagy a kerékpárboltokban megvásárolható kuponok kódjával.


Mentsd a fontos adatokat!

Nyilvántartásunkat úgy alakítottuk ki, hogy a regisztráció során minden olyan adatot, fotót, információt kénytelen legyél rögzíteni, ami később felderítés vagy azonosítás során fontos lehet. Adataid mentése során végigvezetünk ezeken a lépéseken és sok apró tippel segítséget nyújtunk ahhoz, hogy azonos márkán és típuson belül is elkülöníthető legyen a bringád!


Igazoljuk, hogy a Tiéd!

Kerékpárod és személyes adataid rögzítése azért is fontos, mivel hazánkban jelenleg a kerékpároknak semmilyen nyilvántartása nincsen. Azzal, hogy adatbázisunkban nyilvántartásba vettünk, igazolni tudjuk, hogy a regisztrációkor a kerékpár a Te birtokodban volt, a regisztrációhoz feltöltött dokumentumokkal (számla, blokk, adásvételi szerződés) pedig a tulajdonjogot is alá tudod támasztani.


Lopás jelzése egy gombnyomással! 

Regisztrált kerékpárod ellopása esetén oldalunkon azonnal lopott státuszúvá teheted a bringádat, melynek következtében a kerékpár adatai és fényképe nyilvánossá válik, a rendőrök pedig rendelkezni fognak a Te és a kerékpárod adataival, fényképével, így a körözés elrendelése sokkal szakszerűbb és pontosabb lehet. Ha pedig a kerékpár megkerül a regisztrált adatok alapján könnyen azonosítható és visszaszolgáltatható Neked.


Lopott kerékpár figyelés 

Az ellopott kerékpárokat gyakran az interneten hirdetik meg eladásra. Figyeljük az internetes hirdetőoldalakat és gyanús kerékpár felbukkanása esetén értesítjük a rendőrséget, ha a regisztrált kerékpárodat lopot státuszúvá állítod, akkor azt kiemelten figyeljük, keressük!  Emellett weboldalunkon is megjelenítjük az ellopott kerékpárok adatbázisában, melyhez bárki hozzáférhet, segítve a megtalálást és a felderítést. Természetesen a személyes adataidat ebben az adatbázisban sem tesszük nyilvánossá.


Alapítványunk a kerékpárbiztonságért

Az adatbázis üzemeltetője a Székesfehérvár és Környéke Közbiztonságáért Vagyonvédelmi Alapítvány, mely több mint 20 éve szolgálja több sikeres programmal a vagyonvédelmet. Regisztrációs programunkat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve kezdtük el, de a regisztráció országos és a feljelentéseket és lopott kerékpár figyeléseket is országosan végezzük, így Magyarország területén belül bárhonnan regisztrálható kerékpár. A regisztráció díja garantálja a szolgáltatás önfenntartó biztonságát, a regisztráló személyek banki azonosítását az online fizetés során, valamint a nyilvántartás reklámmentességét.

Helyezd biztonságba Te is bringádat MOST: a regisztrációhoz kattints ide »